vrijdag 31 oktober 2014

Inkijk

Vandaag ga ik het over iets hebben waar ik me persoonlijk altijd erg over verbaas. Op mijn Facebook had ik een foto geplaatst van mezelf. Ik had me helemaal klaargemaakt voor een leuke avond uitgaan en zat bij de Mc Donalds nog even te genieten van een ijsje.
Ik weet wat voor reacties je kunt krijgen als je inkijk hebt. Daarom had ik in eerste instantie op Instagram alleen mijn hoofd geplaatst. Daarna bedacht ik me dat de foto om het ijsje ging en dat het mijn foto is en zolang ik hem mooi vind, ik ermee kan doen wat ik wil.
Toen ik hem op Facebook had gezet begon het drama.

Ik kreeg wat rare reacties op mijn foto zelf. Daar had ik netjes op gereageerd dat het gewoon een normale foto was en dat er niks mis mee was. Iedereen was het met me eens gelukkig. Maar spontaan begon mijn inbox ook vol te lopen. Ik denk dat ik één, maximaal twee keer per maand een bericht krijg via de Facebookchat. Nu kreeg ik ineens van 8 vrienden een berichtje. Toevallig ook allemaal mannen. De meesten begonnen gewoon een normaal gesprek wat langzaam over ging op die foto. Anderen begonnen er gewoon direct over.
Op whatsapp kreeg ik ook allemaal reacties. Mensen waar ik weken niet mee had gesproken begonnen me spontaan berichtjes te sturen. Hier weer precies hetzelfde verhaal als op de Facebookchat.

Wat voor een invloed kan een beetje boob-action hebben! Je ziet een klein beetje boob, hooguit 30% van mijn hele boezem. Waarom wordt er zo'n probleem van gemaakt? We leven in een tijd waar je geen tijdschrift of webpagina kan openen zonder een halfnaakt model of popidool te zien. En wie kijkt er nou niet naar porno? Daar zie je miljoenen blote borsten. ik snap niet waarom mijn 30% boob zoveel indruk zou kunnen maken...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten