dinsdag 30 september 2014

How i met your mother

Een serie die altijd leuk blijft is How i met your mother. Ondanks dat er dit jaar geen nieuw seizoen meer is (we weten immers wie de moeder is) blijven de afleveringen leuk om te kijken. Er gebeurt zoveel!
Als je een enorme tijdlijn zou maken van de jaren waarin het verhaal zich afspeelt, kun je vrijwel alles plaatsen op die tijdlijn. Één aflevering is er bij mij helemaal uitgesprongen.

Lily en Marshall zijn aan het proberen om een baby te krijgen. In deze aflevering gaan ze op zoek naar een oplossing voor het probleem.
In deze aflevering zit iets bijzonders verborgen. Door de hele afleveringen zijn getallen te vinden. Het begint bij 50 en er wordt afgeteld tot 1. Wat er gebeurt als nummer 1 wordt bereikt moet je zelf maar kijken, echt een bijzondere aflevering.

Klik op play now om de video te bekijken. Als je 20 minuten te lang vindt (het is het serieus waard) klik dan op lees verder onder de video om een verkorte clip te zien van alle getallen.
 




Zie hier de countdown in de aflevering. Heb je alle nummers gevonden?

Nog een leuk feitje van de aflevering: In het script van Marshall stond dat Lily uit de taxi zou stappen met het nieuws dat ze zwanger was. Toen Lily zei dat zijn vader was overleden, was de shock op zijn gezicht af te lezen. De scene is in een keer gefilmd, het laat de ware reactie zien van Jason Segel (de acteur). Prachtige aflevering!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten